Buyrun, ben

Buyrun, ben

18 Ağustos 2008

Arkadaş olarak B seçeneği olmak

Bu hep olur. Müsaitken seni ararlar, sen müsaitken onlar olmaz hiç. İhtiyacın olunca değil, başka işleri olmayınca.. A seçeneği'nin işi varken, ya da başka yerdeyken, yokken yedek A seçeneği yaparlar seni, öyle gerçekmiş gibi hissettirirler, birden A gelince B olduğunu acı bir dersle hatırlatıverirler. İşinden de nefret edersin, çevrenden de.
Ben her seferinde de üzüldüm buna bugüne kadar, her seferinde dertlendim. Bir daha buna izin vermeyeceğim dedim. Yine de verdim. Bugün de verdim.
Buraya da bu sefer bir daha unutmayım diye yazıyorum. Kendi seçeneklerimi kendim belirleyeceğim bundan böyle. Bu da sondu.
Bundan sonra kendimin A seçeneği benim.

6 yorum:

pinarbk dedi ki...

Hep aynı arkadaşımla aynı sorunu yaşıyorum ben de.Hatta yazmayı düşünüyorum bu konuyu. Dediğin gibi kararlı olmak lazım.

Adsız dedi ki...

Mrb tesadüfen okul arkadaşımı facebookta ararken sizin blogunuz ve dünya tatlısı kızınızla tanıştım.Bende 1 yıllık evliyim ve çocuk doğurmak ve tüm ömrünüzü ona adamak külfet gibi geliyor. ( Annemle ilişkimden böyle düşünüyorum.). Başka duygulardayım şimdi. Eğer sizce de sakıncası yoksa kızkardeşinizin adı Aybegüm ve Adana erkek lisesi (süper lise) 96 mezunumu? Sık kullanılanlara ekledim bile blogunuzu. Tanıştığıma sevindim. Bebeğinizi öpmeye kıyamam. Siz benim yerime öpün. Asiye.

yasenin dedi ki...

sizi ilgiyle okuyorum benimde kızınızla yaşıt (14.03,2007) doğumlu bir kızım var çok güzel yazıyorsunuz hele uyku konusunu çok güzel hallettiniz benim kızım hala emiyor ve hala uyku konusunda bir düzenimiz yok sevgiyle kalın

hayal dedi ki...

pinar, evet kesinlikle
asiye, ben de sevindim. evet kardeşim begüm. :)
yasenin, teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

hım kim içlendirdi cicim sizi böööle

hayal dedi ki...

bosver be cicim
bunlarin hepsi gelip gecici
asil olan senin oralarda neler yaptigin!