Buyrun, ben

Buyrun, ben

12 Ekim 2010

Bloğum bloğum cici bloğum

Ayyy benim bi bloğum vardı di miiiiii :))
Neyse sevgili okur, Antep'e yerleşildi, bu haberi buradan sevinçle veririm ki, merkezde bilmemkaçyüüüz metrekarelik şahane bir ev tutuldu, daha da sevinirim ki merkezde büyüüük bir hastenede işe başlandı..
Koca kişisinin tayini istediği şubeye çıktı, Damla kişisi okuluna başladı (İngilizce öğreniyor sıpa, Amerikan Kültür Kids'te, anneanne bu circle diyor mesela :))) ya da benim gözüm mami yerine benim bözüm bluu diyor hahaha :))
Tuna kişisinin bakıcısı eh fena değil, Tuniş konuşmayı Entep'li öğrenecek orası kesin :))) (Anne kak gedek, şeklinde :)))) Ama kadın öpüp kokluyor oğluşumu, peşinden ayrılmıyor ve şahane yemek yapıyoorr
Anneanne bizde hala dönmedi hahahahayt
Teyzoşlar da yarın geliyor.
Maşallah de sevgili okuyucu deymeyin keyfime.. de

Henüz evimin salonunda bir gece oturabilmiş değilim, uyku saatimi sabah altı akşam 9 gece süresince saat başı mesai şeklinde ayarladığımdan :( Geldiğimiz gibi ikisi de hasta, üst solunum yolu, ayrıca sitenin bahçesine ilk çıktığı gün Tuna hepimizin yanında düşüp yüzünü gözünü parçaladı :( O şekilde fotoğrafını çekmedim suçumuzu belgelemeyeyim diye :(

Neyse, hastalık gelir geçer, gönüller bir olsun. Sen maşallahını, geçmiş olsununu, gönüller bir olsununu esirgeme sevgili okuyucu.
Ben biliyorum senin iyi dualarınla nerelere geliniyor, neler neler oluyor.
(İyi düşün iyilikleri çek)

Çoook teşekkür ederim, çok.
Herkese, bizim için dua eden herkese. İşte ordayız, istediğimiz, umduğumuz, sizin dua ettiğiniz yerde.
Ayrıcana da yazmayı nasıl özlemişim, nihayet internete kavuştum.
Artık burdayım gene, beklerim.
Gelin.

25 yorum:

cenebaz dedi ki...

Süper,süper, süper:) İnsanı korkutan belirsizlik oluyor. Şimdi her şey yerine oturunca hepiniz rahatladınız. Tuna beye de çok geçmiş olsun, o da bu kadar güzelliğin arasında nazar boncuğu olmuş.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

haberlerin çok büyük kısmı iyi
enerjin de gaayet pozitif geliyor
çok sevindim

Berna dedi ki...

geldik, her gün geldik de sen gelemedin bir türlü buralara...

okurken içim açıldı, maaşallah, bak ne güzel yoluna girdi her şey. ben de kendime uygulayabilsem şu iyilik çekme olayını keşke..

tuna'nın düşmesi de nazar boncuğu olsun artık. lakin bir boncuk şart olmuş size :)

öpüyorum..

Sessizce dedi ki...

Çok güzel çok sevindim sizin adınıza, herşey yoluna girmiş tam da istediğiniz gibi. Maşallah diyorum, minik kuzuya geçmiş olsun diliyorum ve gönüller bir olsunla noktalıyorum :)
Sevgiler,

annecik dedi ki...

önce siparişini yerine getireyim maş.geçmiş olsun gönlünce olsun
hastalıklar dışında yazın pozitif enerjiyle dolu bence entepin havası suyu yaramış sana ist.negatifliğinden kurtulmuşsun buna sevindirik oldum

sık sık gel bloguna bizde geleceğiz seni okumaya yavrularınla yeni şehrinde yeni evinde yeni hastanende sağlıkla huzurla dolu haberlerini takip edeceğiz kendine ve yavrularına iyi bak sevgiler

sumeyye dedi ki...

çok sevındım daim olsun.. hep daha ıyı olsun :)

Unknown dedi ki...

Hoş geldin ,
Allah nazardan saklasın ... daha da iyi ol , herşey güzel gönlüne göre olsun..
ahh bu cüceler kaşla göz arasında oluyor ne oluyorsa , düşe kalka büyüyecekler işte.
Çok sevindim güzel haberlerine çok.
sevgiler
Nilgün Yurtsever

Asortik Krep dedi ki...

Tatile de buralara bekliyoruz artık :)

firdevs dedi ki...

sizin adiniza cok sevindim :)

zühra dedi ki...

Hayırlı olsun yeni yaşantınız. Eminim bundan sonra daha düzenli bir hayatınız olacak. Eşimde pratisyenken mecburi hizmetini Antep İslahiye de yapmış. Antep in hep güzel olduğunu söyler hala.

alev ertürk dedi ki...

cok ama cok sevindim merakla bekliyordum,cok endişeleriniz vardı nasıl oldular acaba diye sorup duruyordum kendime cok sevindim her şeyin yolunda gitmesine :)) umarım bundan sonrası da sizin icin en güzel şekilde olur :))

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Sesin çok güzel geliyor, haberler de harika. Çok sevindim çok.

xyz dedi ki...

gaziantep`e tasinip da mutlu oldugunu yazan biri bana da cok mutluluk verdi. neden mi? bir kac ay sonra biz de gaziantep`e tasiniyoruz. bu sehri hic gormedim. kimi cok guzel seyler soyluyor, kimi de kotu seyler. hayirlisi olsun hepimiz icin. bu arada kizinizin gittigi ana okulu kac yasi aliyor. benim oglum 3 olmak uzere.

Gökşen dedi ki...

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Gözlerinin ışıltısı satırlara vurmuş inan. maşallah diyelim hatta tu tu tuuuu :-)
entep'li kuzuyla blu gözlü ablaya sevgiler :-)

Aycaevrim dedi ki...

Kaç zamandır bekliyorum yeni yazını, sonunda gelmiş:) Merak ediyordum nasıl olacak oralar diye. Çok sevindim güzel haberlere, iyilikler güzellikler sizinle olsun, miniklere de çok geçmiş olsun. Yeni yaşamınızda herşey gönlünüzce olsun:)

Hayat güzeldir.. dedi ki...

Herşeyin yolunda olması harika. Güle güle oturun.Antep yemekleri ile kilolara dikkat diyorum, daha da güzel haberler bekliyorum. Maşallah...

€l ߀ N! dedi ki...

çokk şükür .)) Allah kalbinize göre verdi İnş. hep böyle olur..

Tuna'ya geçmiş olsun..

hepinizi öpüyorum..

kızlarada yengemede ayrıca selamlar..

beyhan...

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

çok sevindim, herşey gönlünüzce olsun, ağzınızın tadı hiç bozulmasın..

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Hem geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun... Antep şivesi de öğrenilmiş hemen :)

Nihan dedi ki...

Oh be sonunda sizden ses çıktı. Sefanız olsun. Herşey hakkınızdır. İlk fırsatta görüşmek üzere. Öpüyorum çocukları ticari müdürüme selamlar :)

AycA dedi ki...

oralardan sesini mutlu duıymak ne güzel.. aklım agelsin saate baktım olmuş 23:30 aramakistedim ama geç o zaman bloga bakim dedim belki bir haber vardır.. varmış.. yarın arıycam ..
geçmişl olsun
maaşallah
devam :)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok sevindim sizin adiniza :) Ne kadar endiselendigini hatirliyorum, ne guzel olmus her sey masallah :) Ama bak, kendi adima :P ettigim dualar karsiliginda bol bol Antep fotografi isterim ona gore :))]

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok sevindim sizin adiniza :) Ne kadar endiselendigini hatirliyorum, ne guzel olmus her sey masallah :) Ama bak, kendi adima :P ettigim dualar karsiliginda bol bol Antep fotografi isterim ona gore :))]

arzu dedi ki...

DUALAR DOĞRUCA YERİNİ BULMUŞ.ENTEP FM DEN ŞARKILAR DİNLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ. ARAYI ÇOK UZATMAYIN. SEVGİLER ARZU...

Bilges dedi ki...

SÜPER YAA SÜPER.. GÖZÜM HEP LİSTEMDEYDİ.. MERAKLA BEKLİYORDUMM.. COK SEVİNSİM CANIM..DAHA GÜZEL GÜNLER İNSALLAH. TUNACIGIMA DA GECMİS OLSUN YAHU.TUTTUTUTU NAZAR OLMASIN Bİ DAHA..