Buyrun, ben

Buyrun, ben

31 Mart 2010

Anaokulu partimiz

Okuldaki partimiz için Deniz öğretmenle birlikte ayrıntıları netleştirdik önce. İlk sorunumuz palyaço idi. İnternetten ve arkadaşlarımdan araştırdım ama çabalarım neticesiz kaldı. Sonunda, geçen sene okulun partisine gelen çocuk tiyatro oyuncusu ve animatörü Tolga abide karar kıldık.

Tek sorun, Damla’nın onu görür görmez, ama anne bu palyaçonun burnu kırmızı değil kiii….. demesi idi, hatırımız için burnunu da boyadı :)
Bir saatlik eğlence, çuval yarışı, ip çekmece, yüz boyama, şekilli balonlar… Bizimki araya pasta da girince 1,5 – 2 saati buldu. Ama şunu söyleyebilirim ki Damla (ve arkadaşları) çoook eğlendi…

Pastamız, herzamanki gibi Pastacı Rapuzel’dendi.. Üçüncü çocuğum Caillou ve tüm ailesinin yer aldığı kocaman bir pasta. Süperdi… Zaten haftasonu Rapu üç pasta yaparak Damla’ya çalıştı ve üçü de birbirinden güzel, tam istediğim gibiydiler.. Ellerine sağlık cicim :)
Taze sıkılmış meyve sularımızla Caillou’yu mideye indirirken bir anda, almak için taaa Eminönü’ye gittiğim parti malzemelerini çıkartmayı unuttuğumuzu farkettik.. Şapka maske düdük balon… Bir de onlarla ayrıca eğlendik.. Öttürülebilir şeylerin ondan fazla çocuğun eline aynı anda verilmemesi teorisini kendi içimde doğrulamış oldum..
Okuldaki eğlencemiz bittikten sonra, sıra evdeki aile yemeğindeydi. Gelenlerin tümü aileden olduğundan, herkese büyük bir beklenti içine girmemelerini söylemiştim. Planıma göre yoğurtlu mantı ve Musti’li pasta, yanına da bolca salata.. Ama annem gene kendini kaybettiğinden, krallara layık bir sofrada buluştuk tüm aile. Allah ağzımızın tadını bozmasın.. Çok güzel bir geceydi. Hemen herkes biraradaydı (halamız ve Ceren de olsa tam süper olucaktı ama… o ayrı bi yazı konusu)…..

Herkes biraraya gelmişken Tuna Bey’in diş buğdayı partisini de araya sıkıştırayım dedim… Zira dört dişi oldu oğluşumun ama annesinin vakti olmadığından kaynadı gitti… Diş buğdayı (diş hediği) ayrıntıları yarın :)

14 yorum:

cenebaz dedi ki...

Herşey çok güzel görünüyor: Zaten Damla mutlu olduysa gerisi teferruat:)

Şenay- Doğam dedi ki...

Nice nice yıllara güzel meleğim...

berfin dedi ki...

oghh ne güzel damlanın istediği gibi olmuş desene hayal.nice yaşlara...

zühra dedi ki...

yeni yaşınız tekrar kutlu olsun. Herşey çok güzel ve eğlenceli görünüyor. Ellerinize sağlık.

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Canım şekerim:) Hafta sonu dediğin gibi Damla'nın da pastalarıyla toplamda 16 pasta çıktı evden, telaşımı, halimi sen gördün:))
Kuzumun yeni yaşı bir kez daha kutlu mutlu olsun, nice güzel yaşlar olsun meleğime..
Bu arada Pamuk Prenses'li pastanın fotoğrafını çekmemişimi ben:(( Sen de var mıııı???

Bulunur Hint Kumaşı dedi ki...

Nice mutlu yıllar diliyorum güzel yüzlü Damla'ya.

meltem dedi ki...

ÇOK ÇOK HARİKA Bİ PARTİ OLMUŞ
NİCE YAŞLARA İNŞALLAH HEP BÖYLE GÜLEN GÖZLERLE BAKSIN HAYATAAA

nohut oda dedi ki...

ne güzel olmuş pamuk prenses..Yeni yaşı hayırlı olsun..sağlıklı,mutlu,huzurlu başarılı olsun her daim inş..

hayal dedi ki...

Hepinşze çok içten iyi dilekleri için tek tek teşekkür ederim srkadaşlar...

ÇAğ dedi ki...

Damla çok güzel bir doğum günü çocuğu olmuuuuş, nice yıllara, öpüyorum cin gözlerinden.Her günün böyle geçsin Aybalacım sevdiğin insanlarla emi.Beddua mı ediyorsun diyeceksin amaaaa zorunlu hizmete burayaaa gelin ne olur:)

Öptüüüüm

ilkays dedi ki...

Nice yıllara size. Parti harika görünüyor ellerine sağlık...

hayal dedi ki...

Çağlayancım inanmayacaksın ama benim de aklımdan geçti.. Oralarda yapayalnız olacağımıza sizinle olurduk... Gerçi ben iç anadolu kontenjanımı Aksaray'da doldurdum :) ve şimdi evrensel çekim yasasından MErsin'i çağırıyorum :)
Bu arada amerikadaki görümcemden sabah bir mail aldım zorunlu hizmet haziran 2010da kalkiyormuş diye bisey duydum diye buna ne dersin?

İlkaycım çok sağol canım

Berna dedi ki...

sen de evrensel çekim yasasıyla zorunlu hizmeti kışkışla bence, daha etkili olur.
bi de hayrına, SSK'lı çalışan kocalar da "koca" olarak kabul edilsin, onu da çağır :))

çok güzel olmuş partiniz, darısı da bize..

€l ߀ N! dedi ki...

Aybala abla ben Beyzanur Alagöz Adıyamandan...Geçen gün 31 mart 15 yaşıma girdim.Damlayada yeni yaşında başarılar dilerim.Allah onu size bağışlasın.HASTALIKLARDAN,kazalardan korusun...
Nice Yıllara....Damlacım.