Buyrun, ben

Buyrun, ben

22 Aralık 2009

Çocuk da yaparım kariyer de - Nil'le pijama partisi

Yaş ortalamasının 13 olacağını, gelenlerin çoğunun pijamalı kızlar olacağını, çok yüksek sesten rahatsız olacağımı bilsem de gittim.
Çocuk da kariyer de yapılabileceğini bi de onun ağzından bizzat dinlemem gerekliydi (bu gaza çok ihtiyacım var son günlerde)
Ayrıca en son Barış Manço konserine gittiğimden, konser havası solumak iyi gelecekti, geldi nitekim.
Ve fakat, kitle çook uzaktı benden.. Bir kere ben yaşlanmış mıyım, değişmiş miyim, büyümüş müyüm? Bu teenage kuşağı çoook farklı benden ve HEPSİ BİRBİRİNİN AYNI!!
Kıyafetler ayakkabılar yürüyüşler beğeniler aynı olan fotokopi bir gençlik gördüm orda. Ayçaada ile jüri üyesi gibi bir köşeye oturup gelen geçene puan verdik (!), şöyle hoş tatlı özgün giyinmiş tek BİR genç kız görebildik. Gerisi, abartmıyorum, aynıydı!
Gene de,
İyi ki doğdum - Gördün mü 25 oldum - Özgürüm kanatlandım - durmadım ayaklandım- koşup ilerliyorum - İyi ki doğdum - Ne güzel bir kadın oldum - Erkekler hep peşimde - ama aklım işimde Sınırı zorluyorum - Kalamam hayatın köşesinde - O zaman neşesi neresinde - Koysalar önüme bariyer de - Çocuk da yaparım kariyer de - Pes etmem ben en zor günümde - Kanatlandım özgürüm ben de - Deseler geçecek bu heves de - Çocuk da yaparım kariyer de...
Bence bugüne dek yapılmış en güzel reklam müziği ve şarkısı..
Buyrun: Nille değilse de posteri ile fotoğraf çektirdim..
Buyrun bu da Orkid'le en uzun gece hatırası :))))

Not: Çağlayan, ilk yarıda çıktığım için tek taşı söylerken yoktum ama senin için başka bir şarkıda bağırıp zıpladım olur mu? :)

6 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ugg bot giymeyen teenage yoktu di mi?

pinarbk dedi ki...

Belki biz de öyleydik de farkında değildik, kimbilir? İnsan dışardan bakınca anlıyor bazı şeyleri.

Çocuklardan uzak/felekten bir gece niyetiyle çık da çocukların arasına düş, bu da ayrı birşey tabiiii:))))

ÇAğ dedi ki...

Hayalcim saolasın varolasın.Bazen bana da garip geliyorlar, hatta cık cık filan yapıyorum, sonra hadi kendine gel, sen gençken daha anormal giyinirdin en azından bunlar aynı tip diyerek kendimi ayıplıyorum:)

hayal dedi ki...

Hülya, inan ki yoktu!! GErçi benim kızımda da var onlardan :)) UGGlara 300 400 mio vermem tabii ama ben boynerden çakmasını aldım :)
pınarcım, ben kesin öyle degildim, bi kere bunlara para akıtılmış belli ki, ayaklarındaki ayakkabılar kaçyüz mio.. biz memur çocuguyduk, yakısanı alır temiz temiz giyerdik...
Çağlayan, evet aynı tip olmaları beni de rahatsız etti ama bişey söyliyim mi, bence bizim kızların da olacağı o çünkü hepsi ne görürse birbirinden aynını istiyorlar

Açalya dedi ki...

bu ugg cinsinden botlari gorunce gulmekten ve sonrasinda bir iyyk cekmekten kendimi alamiyorum. Guluyorum cunku bana sicacik ev ayakkabisi gibi gorunuyor, evden pijamalariyla firlamislar gibi...iyyk diyorum cunku, Turkiye`yi bilmem ne oluyor ne bitiyor da, burda (allaan kış mış olmayan, yaz kış tshirt şortla gezilen OC`sinde bile yaz kış giyiyorlar bu botu...şortun altına o sıcakta giyiyorlar, derhal parmak araları geliyor gözümün önüne...vıcık vıcık...iyyk.

Oturup gelen geçene puan verdik demene çok güldüm. Gözümün önüne geldi. Ben de olsaydım aynı şeyi yapardım :)

hayal dedi ki...

Açalya, o ugglar kuzu derisiymis de, yazin serin kisin sicak tutarmis da, terletmezmis de, corapsiz giyilirmis de.... dedeme anlat sen onu diycektim. o konserde bir kuzu surusu yatiyordu yazik yahu... minik kuzular bizim teenagelerin ayaklarinda meeemmeeee bagiriyorlardi :(