Buyrun, ben

Buyrun, ben

2 Ekim 2009

Grandmothercare

Bebeğiniz için birşey ararken ilk baktığınız yer neresi? Benimki "mothercare". Reklam olsun diye söylemiyorum bunu.. Genelde pahalı ama indirimleri takip edince, özellikle penye (body, külot), ayakkabı, bot hatta bebek arabası gibi birçok şeyimizi ordan aldık..
Peki aradığımız şeyi mothercare'de bulamayınca napıyoruz?
Sizi bilmem ama biz çok şanslı olduğumuz için (çok şükür) hemen Grandmothercare'e sipariş veriyoruz.. İstediğimiz beden renk model ne istersek adrese teslim (hem de bir gün içinde)
Mesela Damla'nın yeni pardesüsü için buyrun bir bakın!! :))))))

7 yorum:

firdevs dedi ki...

aaa super ya :) gercekten super anane :)))

hayal dedi ki...

Evet Firdevs süper gerçekten değil mi :))
Maşallah :)

Unknown dedi ki...

Süpermiş valla. Bizim de anneannemizin elinden gelir her türlü dikiş, örgü. Şimdilik ağız bezleri, hırkalar, yelekler, patikler, şapkalar ile idare ediyoruz ama ilerde eminim bizim de ilk adresimiz olacak.

hayal dedi ki...

Dağlar kızı, her eve lazım canım bir anneanne :) Şaka değil gerçek :)

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş cidden, eline sağlık. Annem de eskiden acayip güzel şeyler dikerdi bize, ben de hep dikmeye özenirdim o zamanlar. geçen sene ben de bir dikiş makinası aldım kendime. ufak tefek şeyler dikiyorum ama henüz miniğe bişey yapmadım:) şu sıralar perde ve koltıuk kılıfı dikmeye çalışıyorum. inanılmaz zevkli birşey dikiş dikmek. Dilara

hayal dedi ki...

Canım minik şeyler dikmeye başlayınca kendini alamıyor insan. hastalık gibi annem saatlerce uğraşıyor bıkmadan..
Sen perdeleri öğren de nasıl dikeceğini havuzlu evlerimizi yaptırınca perdeler senden hehe :)))

ÇAğ dedi ki...

Hayalcim bende sandımki mothercare'in internet şubesi, ne sevindim:) süper olmuş ellerine sağlık annenin, yok mu satış filan bize de bize de...
Öptüüüüm