Buyrun, ben

Buyrun, ben

19 Mart 2009

OLUMLU DÜŞÜNME YETENEĞİ

Mİ KAYBETTİM.
GÖRENLERİN DUYANLARIN BANA MAİL ATMASINI
NASIL GERİ EDİNEBİLECEĞİM HAKKINDA FİKRİ OLANLARIN
BURAYA.. HAYAL ALANIMA..
YORUM BIRAKMASINI (Kİ BAŞKALARI DA FAYDALANSIN)
RİCA EDERİM.
BUNU DA ÖZELLİKLE ARKADAŞLARIMDAN EDERİM.
YOKSA BOĞULUCAM.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence minik damla'ya bakın onu koklayın sarılın ve öpün.bütün olumlu düşünceler sizinle olsun....

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ebru dedi ki...

CANIM BENİM İNSALLAR, OLAYLAR , HAYAT HERKES BİR OLUP SENİ MUTSUZ ETME ÇABASINA GİRİYOSA BİRAZ UZAKLAŞ....KENDİNİ DİNLE BEBİŞLERİNLE VE EŞİNLE UFAK KAÇAMAKLAR YAP. ŞUAN PEKÇOK İMKANI OLAN BİR ŞEHİRDESİN HERGÜN BAŞKA BİR PLAN YAPABİLİRSİN.. SANKİ GÜCÜM YOK YORGUNUM DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİM :) AMA BÖYLE ZAMANLARDA O YORGUNLUĞU İSTEKSİZLİĞİ YENİP PLANLAR YAPABİLİRSEN DÜZELİYO BAZI ŞEYLER..BOĞAZDA GEMİLERİ İZLE , O GÜZEL ŞEHRİN PARKLARINDA DOLAŞ , GÖZÜNÜ KAPA İSTANBULU DİNLE:))) MİNİK KALPLERİNLE PAYLAŞ ONLAR UFACIKTA OLSALAR BİZİM SAATLERCE KONUŞUP VEREMİYECEĞİMİZ KADAR MORAL VE YAŞAMA SEVİNCİ VERİRLER SANA... ( SENİ SEVİYORUZ:))

Anne ve Bebisi dedi ki...

Bir tek "olanla ölene" çare yok. Gerisi hep hallolur. Yeter ki sağlık olsun.

Pratik Anne dedi ki...

Anne ve Bebisi cok guzel yazmis. Ama kendi kendinizi olumlu olmaya motive edemiyorsaniz, arada guzel bir kitaptan destek alabilir, veya kendi kendine motivasyon veya olumlu dusunme ile ilgili cd kitap okuyabilir, "the secret" in dvd sni eyredebilirsiniz. Arada ufak ufak gaz iyi gelir.

AycA dedi ki...

Ben seni şebnemin arabasına yönlendiriyorum oradaki cdler fena işe yarıyor :=) sor anlatsın sana:P

Adsız dedi ki...

canım sen sanırım hayatta her istediğini elde eden birkişisin herkes senin kadar şanslı olamaz dünyalar güzeli bir kızın eşin ve hayırlısı ile gelecek olan oğluşunu düşün bunlar senin pozitif düşünmene yetmezmi gerisini boşver herşey hallolur hadi bakalım seni artık böyle görmek istiyorum

Adsız dedi ki...

ilk yazmaya başladığınızdan beri sassiz okuyunucunuzum.kızınıza hamile kaldığınızda sizin için dua ettim,babanız için üzüldüm, doğumunda sizinle sevindim sanki beraber büyüttük onu şimdide sizin için bebeğiniz için seviniyorum.ailenize bakın anneniz,eşiniz,kızınız,doğacak oğlunuz allah herkeze böylesine bir aile nasip etmiyor.ayrıca iyi bir işinizde var sizin ve eşinizin
daha ne..... allahın gücüne gider ben sizin bu durumunuzu hamilelik olayına yoruyorum en kısa zamanda normal durumunuza döneceğinize inanıyorum.benim kızım ve eşi şu anda işsizler ve yeni doğan bir bebekleri var evleri kira bir evin bir bebeğin nelere ihtiyacı olmazki ama hamdolsun ailesi olarak bizler yanındayız.ve bunların ikiside ünv mezunu bunlar ne yapsınlar.
her zaman senden daha kötü durumda olanları düşünerek mutlu olmak lazım senden iyi olanları örnek alarak değil.inan yoldan geçen 10 kişiye sorsan senin yerinde olmak isterlermi diye 8 i evet der eminim.yalnız kalıp düşündüğünde sende allahın sana verdikleri için şükredecek ve mutlu olacaksın inanıyorum.