Buyrun, ben

Buyrun, ben

22 Ocak 2011

Yazamıyorum çünkü...

Gerçekten vaktim olmuyor. Bahane değil biliyorum ama şu aralar sağlıktan yola çıktık gidiyoruz, hayırlısı ile.
Önce sevgilim apendektomi oldu.
Sonra kızımın kulağına tüp takılacaktı, ateşi o kadar yüksek ki iki gündür, ameliyat ertelenmekle kalmadı, ateşini de düşüremiyoruz. Bu duruma da ailecek sinir oluyoruz.
Annem koştu yetişti sevgilim ameliyat olmadan, hızlıca bizi kanatları altına aldı. Mesela sevgilime moral olsun bana da iyi gelsin diye bizi sinemaya gönderdi.. Eyyvah eyvah dedik dedik durduk :) Sevgilim dikişleri ağrımasın diye gülmemeye çalıştı pek ama benim kahkahalarımı da susturamadı diyebilirim. Gerçi bu son yılların en iyi komedisinde tek ağlayan da ben olmuşumdur sanırım, gözyaşlarım hazır beklediğinden sanırım, aşk meşk ne güzel şey diye diye ağladım :)
Aylardır ihmal ettiğimiz mutfak masasını aldık nihayet.. İstediğimiz gibi banklı (en büyük derdim buymuş gibi sanki).. Baktığım masalar da inci boncuklu camlı ferforjeliydi bu arada, Anteplileşiyor muyuuuummmm yoksaaa :) silkinip kendime gelip ahşap seçtim bir tane.
Yeni bakıcımız işe başladı bugün, hayırlısı bakalım, herşey olacağına varır, su akar yolunu bulur diye kapatıyorum bu yazıyı.
Bu arada yazıyorum da, okuyan oluyor mu hakkaten merak etmiyor değilim. Ey ahali duyduysan gel bana :)

11 yorum:

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Okuyoruz canım ya sen yaz hep yaz da apendektomı dersen anlayamayız apandısıt de kı tam olaya gırelım perfore fılan da deme pat dıye patlayacakmıs de ;) sevgıler

KEO dedi ki...

geçmiş olsun, hayırlı olsun, hayırlısı olsun...yaz tabii ki okuyorum;)

İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ dedi ki...

gaokuyoruzzzz arada girip bakıyorum dolaştıpım bloglar arasında sizde varsınızzzz....
sevgiler

özlem

İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ dedi ki...

bir elimde bebeğimle baya bozuk yazmışım kusura bakmayınnnnn

cenebaz dedi ki...

Okumaz mıyım? Damla hanıma geçmiş olsun. İnşallah ateşi düşer de gerekli operasyon yapılır. Mutfak masanızı da güle güle kullanın:)

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

Büyük geçmiş olsun eşinizede evladınızada acil şifalar inşallah.. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne diyeyim, acil yardımlarımız :)

Deli Anne dedi ki...

geçmiş olsun ve kolaylıklar ..

dilek dedi ki...

bi Antep'li olarak yazıyorum...yavaş yavaş kanınıza işleyecek incik boncuk. Su bardağı kahvaltı takımı bile boncuklu olmazsa kendini eksik hisseden kadınların oluşturduğu bi popülasyon Gaziantep. Boncuklu örtüler, swarovski taşlı koltuk takımları bence Antep'te icad!!! oldu:)) çok geçmiş olsun tekrar.. Antep'te olduğunuzdan mı bilmem blogumda takip ettiklerim listesindesiniz...sevgiyle..:)

Adsız dedi ki...

kuzuya da geçmiş olsun. kurşun göndericem döktürün diye, ne bu yahu.
lütfen banklı masaları ben de pek seviyorum. ev maceramızı biliyorsun. o ev için 3 yıl önce 2.5 m. boyunda ahşap, bence acayip güzel anneme kalsa bedava verseler almayacağı bir masa aldık. tabi şimdiki ev küçük diye masa 1 yıl dükkanın deposunda durdu. sonra eve getirdik kurduk ama bank masanın altında olacak şekilde sığıyor şu an. bahara inşallah masa anlamını bulacak.
dilara

Püstüklü Mama dedi ki...

Okuyorum okuyorum :))
Çok geçmiş olsun.

Bosphorus Glass dedi ki...

Ben hamile kalınca Atıl Hoca ile ilgili araştırma yaparken buldum blogunuzu. Yaklaşık 4 ay önce. Kızınız doğmadan yapılan (sanırım ikili testle ilgili) hüzünlü bir yazınız vardı. O günden beri okuyorum.
Özellikle Antep ile ilgili anlattıklarınız çok ilgimi çekiyor.
Maşallah çocuklarınız çok güzel. Allah acil şifalar versin kızınıza, eşinize.
İlknur