Buyrun, ben

Buyrun, ben

28 Kasım 2006

Neden mutsuzum.. nedeni var mı ki.

Bu gebelik psikozu mu yoksa? Ben neden mutsuzum?

Beni hayata bağlayan tek şey olan minik kalbimin hareketlerini hissetmek.. Onunla konuşurken bile sevinçten gözlerim ışıldayacağına gözlerim doluyor.
Mutsuzum.

Miniğime birsürü birsürü şeyler , giysiler oyuncaklar ayakkabılar eşyalar .. almak istiyorum ama yeterli param yok :(
Çalıştığım yeri ve insanları sevmiyorum. Hatta kendimi zorlarsam nefret ediyorum bile diyebilirim. Bunun nedenini de aramıyorum artık. Burada mutlu olmak için bir neden bulamıyorum zaten. İşe gelirken içimde insanlara günaydın diyecek enerjim bile olmadan geliyorum. Her sabah yeni bir işkence bana..

Ailem niyeyse anlamıyor, hep ben hatalıyım sanki, hep ben suçlu, her davranışımdan sonra bir tartışma çıkıyor. Artık davranmamaya karar verdim.

Sevgilim nereye kadar dayanacak bana, onu da bilmiyorum.
Bir an için babamın öldüğünü aklımdan çıkarabilsem keşke.

Mutsuzum.

Şöyle yeni bir başlangıç yapabilsem.. Yeni tanıştığım arkadaşlarım olsa (sevmemek için yüzlerce nedenim olmayan..), mesela Taksim'de bir kafeye gidip vakit öldürsem.
Aylardan sonra tekrar makyaj yapsam, saçımı tarasam, üstümü giyinsem.. Aynaya baksam, kaşlarımı aldırsam. Ayakkabılarımı temizlesem. Evimi temizlesem. Kendime (paraya kıyıp) yeni birşeyler alsam.
Meditasyona başlasam. Spora başlasam.

Mutlu olsam.
Keşke.

9 yorum:

CaDı dedi ki...

Canım, bende hergün kendi kendime aynı şeyleri söylüyorum, saçıma fön çeksem, manikür yaptırsam, zayıflasam, şunu yapsan bunu yapsam. Bunları yapamadığım içinde çok üzülüyorum. Halbuki bunları yapamadığım için girdiğim strese değmez. Lütfen şükret, içindeki minik melek için. Onun ne pahalı eşyalara nede kıyafetlere ihtiyacı var. Onun çok güçlü, sevgi dolu bir anneye, mutlu bir yuvaya ihtiyacı var. Hayırlısıyla bir doğsun, hem izne çıkıp rahatlayacaksın, hem günlerin onunla dolu dolu olacak. Dualarım seninle canım, Allah e emanet ol. Bu da geçer elbette..

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Acın taze,işinde huzurun yok,hamileliğinde verdiği psikolojiyle bunları hissetmen çok doğal. Çok klasik olacak belki ama "zaman" diycem sana.İnan zaman her şeyin ilacı. Bu bir sınama gibi,zaman zaman hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz, ben mesela; bazen nedeni bile olmadan aynı şeyleri hissediyorum sonrada şükretmediğim için kızıyorum kendime ama oluyor işte. Bak şimdi ve uzunn zamanlar , sana herkesden çok ihtiyacı olan birisi var bedeninde. Hele hayırlısıyla bir kavuş miniğine , bak nelerin üstesinden geleceksiniz birlikte ..

Adsız dedi ki...

ay canııım yaa Rabbim gönlüne ferahlık versin. Annem dedem gittiğinde içim boşalmış gibi diyordu. hiçbirşey yapmak istemiyordu. ama senin içinde bir minik kalp var ve onun sana sevgine gücüne ihtiyacı var.
işyerimden bende nefret ediyorum. ve aileler kesinlikle anlamıyor. bende onlara anlatmaktan vazgeçtim. para kazanmak zorundayım ve buraya dayanmak zorundayım diye düşünüyorum. benimde bebek takıntısından kurtulmak için kendimi oyalama projelerim var ama malesef yeterli paramız yok. senin bazı sıkıntılarını anlayabiliyorum ama senin durumun daha zor. inşallah bebişini kucağına aldığında mutlu olursun canım. üzülme lütfen.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

yaşadıkların az şey değil sevgili hayal. bebeğine sevinemeden ölümü yaşadın. üstelik hamilelik de var. hamilelikte herkesten ilgi bekleyebilirsin. çevrendeki kişilerde ölümü yaşamışlar, yeteri kadar ilgilenemiyorlar belki. herşeyi zamana bırak, kendiliğinden düzelir.. sevgiler..

Asortik Krep dedi ki...

Bu tarz mutsuzluklarım olduğunda içimden ne geliyorsa onu yaparım ben..Mesela resim yapmak, geç yatmak, yemek yapmamak ya da değişik yemekler yapmak..Yani seni şu an ne mutlu ediyorsa onu yapmak.

gazel vakti dedi ki...

Keşke dememek için vakit varken hala yaşıyorken.Sağlık sıhhat varken para varken hemen şimdi.

Adsız dedi ki...

mutsuz olmak kadar mutlu olmak ta biraz bizim elimizde, inan... en buyuk mutlulugun karnindaki bebegin... o minik yurek... + senin duygularini su an onun da hissettigini unutma... sen mutsuzsan o da mutsuz... kendini cabuk toparlarsin umarim... bebegin icin toparlamalisin.. gercekten! sevgiyle kal...

Gün dedi ki...

Tabii mutlu olacaksın hemde çok mutlu olacaksın, az kaldı canım...

Adsız dedi ki...

HAYAT BU ACISIYLA TATLSYLA İLLA YAŞAMK LAZMMIŞ BU ZOrLUKLARI AŞMADAN BYERE GELEMIOMUŞ İNSAN HELE BDE ŞANSN YKSA İŞİ DAHA ZOR İNSANIN 21 YAŞNDAYM ÜNV BTTİ İŞSZM GÜÇSÜZÜM İNSANLARA TAHAMMÜL EDEMYRM HAKSZLGA GELEMYRM BNDE BKTM HANİ HUZUR BULUNAN İNSANIN SEVDGİ OLR DMİ O DA ARKADAŞLARMDAN VURDU TÜM ARKADASLGM İNSANLARLA YALAN ARTK HERkese bi GÜN AYAGNI KAYDRCAGN GÖZNLE BAKMASSAN Bİ GN GELR SNİN AYAGNI KAYDRLAR GEÇ TE OLSA ANLADM burada bn esma