Buyrun, ben

Buyrun, ben

25 Ağustos 2009

Ruhum gezgin bedenim miskin

Benim ruhum gezgin. Nerden mi biliyorum, gezenleri - gidenleri - gezginleri görünce acı çekmemden.
Bilgisayarımda bile gezemiyorum.
Kısıtlı dakikalarımda bilgisayarımda yazıyorum anca.
Azar azar.
Kaçak güreşiyorum.
Bebelerimden kaçıp
ne ders çalışabiliyorum ne makalelerimle ilgilenebiliyorum ne tezimi yazabiliyorum ne gezginlerin peşine takılabiliyorum.
Nereden besleniyorum?

Buzdolabı dışında hiçbiryerden :(

5 yorum:

kara kitap dedi ki...

sevgili hayal hn.
yazdıklarınız bana o kadar tanıdık geliyor ki.özellikle buzdolabından beslenmek kısmı :) ama bence kendinize haksızlık ediyorsunuz.iki küçük çocukla ilgileniyorsunuz.bakıyorum hergün blogunuza birşeyler yazıyorsunuz.daha ne yapacaksınız.çoğu zaman ben de kendi kendime yaşamı kaçırdığımı ve çocukla ilgilenmek dışında hiçbirşey yapmadığımı söylüyorum.ama bir düşünsenize çocuklar büyünce bize ihtiyaç duymayacaklar,arkadaşlarıyla vakit geçirecekler.o yüzden onlar yanımızdayken kendime vakit ayıramıyorum diye söylenmek yerine birlikte geçirdiğimiz zamanın tadını çıkaralım.ha ben böyle yapıyormuyum.tabi ki hayır.söylenmeye devam ediyorum. :))) sizi çok takdir ediyorum.ikinci çocuğa cesaret etmenizden dolayı.ben ona bile cesaret edemiyorum.

şugibi dedi ki...

Nereden besleniyorum sorusunun cevabı;
çocuklarımdan. hatta senin durumunda bir de koca var:)

hayal dedi ki...

Kara kitap, yok yok şikayetçi değilim hayatımdan. Burası benim hayalalanım olduğundan söyleniyorum sadece.. Ne de olsa evde söylenince kocam kızıyor :)
Çocuklarım benim en kıymetlim farkındayım ve hergün şükrediyorum..
Hilalcim, evet haklısın, onlardan besleniyorum. Zaten onlar (ve tabii kocam da) olmasa, depresyona müsait bu kişilik blog yazıyor olmazdı, ağlıyor olurdu her daim :) Umuşa öpücükler bu arada...

Gezgiçler dedi ki...

Bu kadar olur valla, simdi profiline gözüm takildi, duvarina dünya haritasi asip gittigin yerleri ignelemekten bahsetmissin. Ben de ayni seyi 2 gün önce esime söyledim:-)

pinarbk dedi ki...

Yok canııııımmm:))) Gayet iyisin, bir iş çıkışı yine kaçalım:))