Buyrun, ben

Buyrun, ben

5 Ocak 2007

Bebeğimin odası

Önce herkese, iyi dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiğim herkese burada teşekkür ederek başlayayım :)
TEŞEKKÜRLEEEEERRRR

Minik kalbimin odası için saatleeer süren alışveriş ve biraz da alamayışveremeyiş sonrasında farkettim ki, ben aslında kendime bir hayal odası, huzur odası ve bebek odası yapmak istiyorum.
E herkes biraz kendisi için yapmıyor mu bu bebek alışverişini? Yoksa ben mi normal değilim?

Bebeğimin eşyalarınıIKEA'dan almaya karar verdik, çünkü mobilyacılar sitesinde gördüğüm mobilyalar bana çok itici ve gerçeklikten uzak geldi. Çok büyüktüler ve üzerleri bana korkutucu gelen tekdüze (ve heryerde aynı) resimlerle süslüydü. Oysa ben daha sade, ufak tefek ve az yer kaplayacak, daha çok oyun alanı bırakacak birşeyler arıyordum. Böylelikle, IKEA'da şu elbise dolabını da içeren takımı bulduk:

Yatağı ile dolabını aldık, diğer parçalarını da, artık minik arabamıza sığdığı kadar peyderpey alacağız.

Duvarlar için uçuk yeşil ve açık bej gibi iki renk boya aldık. Duvarlara asmak için kedi ve dinozor resimleri aldık.. Bebeğimin resimlerini çekmek için fotoğraf makinesi aldık.

Artık heyecanla bekliyoruz minik kuşum gelsin, minik beşiğine yatsın, annesinin kollarından babasının kollarına atlasın.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

hayalcim güzel bir seçim olmuş,sade ve huzur verici renkler seçmişsiniz artık odanın bitmiş halini yeni makinanla çekersin demi...sağlıcakla kal

berfin

Annelog Atölye dedi ki...

Tatlı telaşlar bunlar Hayal:) Emzirirken rahat oturablmek için berjerimsi bir koltuk da iyi oluyor bebek odasında. Yer varsa tabii. Bizolmadan idare etmiştik ama olsa çok iyi olurdu diye düşünüorum.

cenebaz dedi ki...

Renkler gerçekten çok huzur verici olmuş. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bebiş ne zaman gelecek, tarih belli mi?

Gün dedi ki...

Seçim harika, bende emzirme koltuğu olarak sallanan rahat bir koltuk almıştım çok işe yarıyor, kesinlikle tavsiye ederim :)

hayal dedi ki...

Doğum kısmetse martın sonlarına doğru.. Minik kalbim umarım erken gelmeye karar vermez..
Sallanan koltuk bence de çok iyi bir fikir, hatta bir tane de beğendim ancak son anda almaktan vazgeçtim.. Odada ikili bir koltuk mecburen var ve daha fazla alanı daraltmak istemiyorum... Eğer eşylar yerleştikten sonra yer artarsa alacağız inşallah.

Ayca dedi ki...

abla kedin de penguenin de doymak bilmiyo

KUGUU dedi ki...

Masallah HAYALcgm, cok iyi dusunmussunuz. Odanizi gule gule doseyin ve lutfen bir kosesine simdiden nazar boncugu tak olur mu? Sevgiler. Kuguboynu Teyzesi.

Adsız dedi ki...

Ne güzel heyecandır oda hazırlamak..aman boya çok önceden halledin..zira kokusu zor çıkıyor..=)

Adsız dedi ki...

Güle güle kullansın ufaklık:) IKEA güzel bir seçim olmuş. Bir çok mobilyanın zararlı kimyasallarla boyanıp kaplandığı göz önüne alınırsa, mümkünse en doğalını almak en doğrusu.

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Güle güle kullanın bebişinizle inşallah tüm aldıklarınızı Hayalcim. Annelog'un dediği gibi bir koltuk çok rahat ettirir seni gerçekten.

Adsız dedi ki...

Bu yorumu isterseniz yayınlamayın. Sadece size bilgi amaçlı gönderiyorum. Resim çekilmez, fotoğraf çekilir. Resim yapılır. Hem fotoğraf çekmeyi, hem de resim yapmayı çok seven biri olarak bu yanlışı düzeltmeden edemedim. Umarım hoş karşılarsınız düzeltmemi. Sevgiler....