Buyrun, ben

Buyrun, ben

8 Aralık 2006

Yorgunum

Hani yorgunluğun da bir tanımı olmalı.. Şöyle ayaklarım yorgunluktan ağrıyordu, yok ne bileyim o kadar yorulmuştum ki düştüm bayıldım, falan... gibi. İnsan tanımlayamayacağı kadar da yorulur mu canım!!

Şöyle eve gelip de yemek yapacak, ya da yiyecek kadar da mı enerji kalmaz :(

3 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Hayalcim..Genelde bizde farımak kelimesi aynen senin anlattığın durumu anlatır..
Farımak: Yaşlanmak, yıpranmak, yorulmak..
Güçsüz düşmek, yorulmak. Eskimek, yıpranmak. Vazgeçmek, usanmak. "Sakin olsam bu sevdadan farısam / Balsız kovan gibi bomboş olurum. ...

mayonez dedi ki...

ben şunu farkettim ki hayalcim biz deşarj olamadığımız için yoruluyoruz.

hayatın ışığını içimize işleyebilsek gece gündüz koştursak yorulmayacağız.stresimiz üstümüzde kaldığı için yoruluyoruz..

ben tamamen uykusuz 4 5 gece geçirdiğimi, arkadaşlarla gecenin bir yarısına kadar dıpdıslı müzik eşliğinde dans ettiğimi,eve girmek istemediğimi ve hiç yorlmadığımı hatırlıyorum..çokmu vakit geçti yaşlandım mı hayır sadece 2 sene öncesiydi bu..şimdi ne oldu peki evlendim,yemek yapmak, borç ödemek, 3 kuruşla geçinmek, düzenli bir hayatı sürdürmek onca stresi çekmek zorundayım..2 senede yaşlanmadıysam peki bu yorgunluk neden??

yine elimizde mi acaba hayalim..deşarj olabilmek, yine o enerjiyi yakalabilmek, sorumluluk altında ezilmemek elimizde mi??

bunun için uğraşacağım..bence sende yapmalısın..

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

masaja git süper iyi gelıcek