Buyrun, ben

Buyrun, ben

11 Ekim 2006

Ağlasam sesimi duyar mısınız...

Ama içimden içimden sessizce değil, bu kez bağıra bağıra ağlasam.. Ben bu durumların üstesinden gelemiyorum, artık atlatamıyorum, gücüm kalmamış desem...

Ağlasam.. Sesimi duyar mı kimseler acaba?

İçinden çıkılamaz, geri dönülemez, çare bulunamaz ne zor sınavlarla dolu bu hayat, ben artık bu sınavları başaramıyorum desem günah mı olur, nankörlük mü olur?

Minik kalbim duyuyır musun, iyi misin orada? Sağlıklı mısın? Ben bazı sınavlardan geçiyorum şu aralar, seninle ilgilenemiyorum, ama dua ediyorum her gün, sağ salim gel diye, zarar görme bu kemoterapilerden sakın, sen de olmasan ben neyle teselli bulacağım?

12 yorum:

Age35 dedi ki...

Hayalcim,allah yardımcınız olsun.Bende benzer şeyler yaşadım hala da kayınvaldem dolayısıyla yaşıyoruz.Güçlü olarak ve kabullenerek bebeğinin bundan en az etkilenmesi için elinden geleni yapmalısın..Tabiki dualarım seninle..

Adsız dedi ki...

Dualarım seninle gülyüzlü arkadaşım..Biliyorum bazen çok ağır ve katlanması nerdeyse imkansız oluyor bu hayatın..
Ve bazen bunların birer imtihan olduğunu idrak etmek zorlaşıyor..
İçinde sana tüm varlığı ve sevgisiyle elini uzatan ,hep yanında olan bir mucize taşıyorsun..Biliyorum çok zor..Ama ona ve babasına sımsıkı tutunmaya ve gözlerini kapatıp güzel günleri düşünmeye çalış..
Dualarım seninle..
Yabaneriği

Gün dedi ki...

Çok zor ama güçlü olmak zorundasın, minik meleğin ve baban için. Neler yaşadığımı anlatmak istemiyorum seni üzmemek için, ama eğer bebeğim olmasaydı katlanamazdım bir çok şeye...

EBRU dedi ki...

Canım yazını okuyunca çok üzüldüm inan ki. Her insanın hayatında zor dönemler vardır ve şu anda sen de zor bir dönemdesin. Canım Allah yardımcınız olsun. Babana acil şifalar diliyorum. Dualarım sizinle. Bebeğinin bu olaylardan az etkilenmesi sana bağlı. Dirençli olmaya çalış lütfen. Sevgiler.

Asortik Krep dedi ki...

Senin için dua ediyorum ..Allah sana güç versin ve sağlık sıhhat.

Sardunya dedi ki...

Göreceksin
bir gün farklı olacak herşey
herşey çooook güzel olacak
dualarımdasın

didi dedi ki...

Hayalciiim, geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Hiçbir söz yeterince teselli edemez seni ama, minik kalbinin sana şimdi ve bundan sonra da hep, yani ömür boyu ihtiyacı var. Şimdi senin daha sakin ve güçlü olman lazım ki minik bebişin bu stres ortamından kurtulsun. Eminim ailen için de bu minik torunun iyi olması çok çok önemli. Bu zor dönemi atlatmanız için sabır diliyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

Hayal, allah yardımcın olsun ve de bol şifalar versin..
Dualarım seninle..

bkaya dedi ki...

seni ayakta tutacak çok önemli bir şeye sahipsin şimdi. onu kucağına aldığın gün anlayacaksın her şeyi. şimdiye dek dert dediğin her şeyi unutacaksın. o gün gelsin, onun gözlerine ilk baktığında eski hayatın bitecek, yeni hayatın başlayacak.

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Yaşadığın şeyler gerçekten hiç kolay değil ama bebeğin için daha güçlü olman lazım. Onu kucağına aldığın zaman inan herşey daha farklı olacak.

KUGUU dedi ki...

HAYALcgm baban nasil oldu? Lutfen guclu ol, dedigin gibi bir sinav bu da. Ama Allahim oyle buyuk ki belki de sana guc olsun diye bu sinavla ayni zamanda o cok hayalini kurdugun minik kalbi de oncesinde yolladi.
Allah yardimciniz olsun:(

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

baban için çook geçmiş olsun. güçlü ol, minik kalbinin de bu sıkıntılardan etkileneceğini benden daha iyi biliyosun zaten. allah yardımcınız olsun, kolaylıklar diliyorum herşey için.. dualarım sizinle..