Buyrun, ben

Buyrun, ben

19 Ekim 2012

Bodrum'dan havadisler

Bodrum günlük güneşlik sayın seyirciler. Söylemesi ayıp olacak ama hala haftasonları denize gidiyoruz. Su ılıcık, hava sıcacık, Bodrum lokum gibi.
Bayramda seyahat etmek isteyenleri bekleriz, biraz daha yüzeyim güneşleneyim, o da olmadı şahane koylarda sokaklarda dolanayım'cıları..
Akşamları serin oluyor biraz, evet. Hırkasız çıkamıyoruz dışarı. Ama yatarken camı kapatınca da sıcak oluyor. Yorgan nasıl birşeydi, bizimki nerdeydi, desem çok abartmış olurum ama hala pike'ciyiz de biz...
Evet, benim adım nispet :) Bu başlığı Aycuş'tan çaldım.
Enerjiler yükseliyor, herşey yoluna giriyor sayın seyirciler.
Son günlerimiz, Aycuş'un projesi ve yeni bloğuyla heyecanlı, benim web sitemin hazırlıklarıyla yoğun. Yakında Milas'ta bir konferans, şimdi onun da hazırlığı var. Yazılar, çiziler, sunular..


Serap Abla'yla taktık ileri vitese, hızlanıyoruz. Pek yakında herşey şahane olacak sayın seyirciler.

www.aybalaakil.com... merak edenler arada baksınlar :)

1 yorum:

Emine dedi ki...

Merhabalar ismim Emıne istanbulda yasiyorum insan Kaynaklari muduruyum biraz kel alaka bir yorum olacak isterseniz okuduktan sonra silebilirsiniz arada sitenizi ziyaret ediyorum aynı yazıları defalarca okuyup sonra ağlıyorum aslında acıklı bir üslubunuz da yok ama herhalde ustuste iki dogum yapmis olmak benim hormonlari pek iyi etkilemedi sanirim sizin aksinize benim epey bir yardimcim var etrafimda cok sukur bakici derdimiz yok ama beni su cocuklarımın hatırına herkesin kahrını çekmek zorunda oluşum bitiriyor bazen imdat deyip kaçmak istiyorum ben bir zamanlar ne kadar da özgürdum markete giderken bile binbir rica minnet yüz tane açıklama bıktım sanırım ev ısı icin gelen kadından bile azar yiyorum ayy bu ev ne dağınık nasil bitcek bu evin isi hani ben mutfakta sahaneydim yıllarca yaptıgım yemekleri bir süredir yapamıyorum kocam şahda solda yiyip canım tarifini al bak ne şahane diyor yuhhh be o kisi tarifi zaten benden almıştı tek iyi yaptıgım şey şimdilik çalışmak iki cocuk ihmal edilen koca bulusulamayan arkadaslar ve surekli gecmise ozlem duyup ici daralan ben keske yakında olsaydın belki yarın sana gelirdim