Buyrun, ben

Buyrun, ben

13 Eylül 2008

En son ne zaman hayal kurdunuz?

Bir reklam oynuyor son günlerde en son ne zaman hayal kurdunuz diye..

Ben hep kuruyorum da, bundan kime ne demeden bir yazayım bakalım dedim, yazılası kurulası mıymış? Dışarıdan duyunca kulağıma nasıl gelecek?

Geçen sabah arabada giderken, deniz kıyısında bahçeli müstakil bir evde yaşıyor olmanın hayalini kurdum. Ev verandalı olmalı.. Bir salıncak mutlaka olacak. Verandada renkli saksılarda çiçekler olacak. Bir de bahçeye düzenli olarak bakan bir bahçıvan olacak. Bakınız, şu resmi Yalova'da çekmiştim 2006'da, böyle birşey istediğim.
Bu ev Türkiye'de olabilir, olsa olsa Mersin'de olabilir diye bitirdim hayalimi.
Artık Avrupa'da yaşamayı hayal etmiyorum ama, seyahat etmeyi ediyorum. En son, dün, bayram tatilinin nöbetlerden arta kalan 4 gününde Prag'a gitmeyi hayal ettim. Çok önemli 2 sorunla karşılaştım: 1. Prag turlarının tümü dolmuş, 2. Sevgilim cuma çalışacakmış. Bu hayali yer değiştirip, Amsterdam'a gitsem, hem de kardeşimle kızımı da alıp gitsem, dedim ama vize falan zor olacaktı. Fazla üstünde durmadan bu hayale de ara verdim.
Son iki hayalim budur.

3 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Tum hayallerin gercek olsun insallah:)

Damla hanim da en kisa zamanda eski duzenine donsun, annesine tavir yapmasin, isten gelince onu opup koklasin:))

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Hayal kurmak hayatın olmazsa olmazı bence. Bir dönem kuramamıştım çok feci bişey.
Allah hayal kurma yeteneğimizi daim eylesin:)

pinarbk dedi ki...

Ben de sana komşu olsam. Bahçeden bahçeye seslenip akşam çiçek sulasak, kızları birbirimize gönderip "müsaitseniz annem size kahveye gelecek" deseler...

hayali bile güzel:)))