Buyrun, ben

Buyrun, ben

15 Mayıs 2006

Ben ve anneler günü

Annem bana anneler günü hediyesi almış. Sanırım içimdeki burukluğu anne şefkatiyle doldurmaya çalıştı. Oysa ben anne değilim ki (olamıyorum ki:( ) Ben de sanırım biraz sert çıktım. O da beni yumuşatmak için evli kadınların anne adayı olduklarından dolayı hediyeyi hakettiklerini söyledi. Ama ben yeni evlki değilim ki! Dört yıldır neden hediye almıyordu da bu yıl aldı? Çünkü bu yıl çocuğumun olmayacağı ortaya çıktı da ondan.
Canım annecim seni çok seviyorum, inşallah senin gibi bir anne olabilirim.

6 yorum:

EvA yasam mektuplarim dedi ki...

canim, insallah hayirlisiyla bebegin olur. sana butun positif enerjimi gonderiyorum. yurekten dile, umarim olur.
gelecek anneler gunun kutlu olsun.
bu arada SAMPIYOOOON GALATASARAY

cenebaz dedi ki...

Bloglararası dolanırken Ezero'ya yazdığın yorumdan ulaştım bloguna.En yakın arkadaşım da bu yollardan geçtiğinden biliyorum ki geçtiğin yollar çok uzun,çok zahmetli ve sonsuz sabır istiyor. Moralini asla bozma.Allahtan hayırlısını dile. İnşallah istediğini gibi bir bebişin olur ama olmazsa da vardır bir sebebi,takma kafana. Sevgilerimle,

Asortik Krep dedi ki...

Allah niye kadınlara bu özelliği verdi tabiki insanlar kendi nesillerini sürdürsün diye ama bence bunun en büyük sebeplerinden biri insanlara o bakışı kazandırsın diye de verdi..Yani bir kadına evlat sevgisi hissettirsin diye o zaman bazıları haketmeden de anne olabiliyor..Ya da anne olduğu halde çocuğunu terkediyor ..Ama o evlat sevgisini hissedecek mertebede olmuyor ne yazık ki..Benim düşüncem ise fiziksel olarak anne olamasan da duygusal açıdan ihtiyacı olan herkese anne olabilirsin..Bu bazen eve gelen küçük bir köpeğe bazen yere yuvarlanmış düşen bir çocuğa ya da o an sana ihtiyacı olan bir insana annelik yapabilirsin..Zamanla bu bakış açısını kazandığında bazı şeylerle daha rahat başa çıkabilirsin sanırım.. :)

hayal dedi ki...

eva, cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin
cenebaz, evet gercekten zor ve uzun bir yol, her gun dua ediyorum tesekkur ederim
asortik, cok haklisin, sanirim insan anne olmaya hazir olunca gerceklesiyor bu. Ben belki de henuz kendime bile bakamadigim icin boyle oluyordur.

hayal dedi ki...

Sevgili n.e.y., en az bir yıl (bazı kaynaklara göre iki yıl) denemek gerek. Ama insan yüreği işte sabredemiyor.
İnşallah olacak ikimizin de bebeği.

aysema dedi ki...

İki dünya tatlısı yavrun olduğunu bildiğim halde(son yazından başladım çünkü) gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu. İsteyen herkes tatsın çocuk mutluluğunu... Sevgilerimle...