Buyrun, ben

Buyrun, ben

29 Ağustos 2006

Rüyamda kaybolmuştum. Hayatta nerelerdeyim acaba.

Tuhaf bir rüya gördüm.. Uykuyla uyanıklık arasında, saat çalıp dururken.. Elimde bir mikroskop, evimi arıyorum, bulamıyorum. Önce mikroskop ödünçmüş, onu arayıp buluyorum, geri teslim etmek için. Sonra insanlara nerede yaşadığımı biliyor musunuz diye soruyorum.. Rüyada olduğum için hatırlayamadığımı düşünüyorum o anda.

Bir türlü önünde durduğum apartmanlardan hangisinin içine girip sevgilimin yanına geri döneceğimi çıkaramıyorum. Cep telefonu henüz çıkmamış mı, arayıversem evimi sorsam diye düşünüyorum.

Kapıların önünde öylece çaresiz durup duruyorum.

Bir ara da şöyle bir cümle kurdum kendi kendime “benim içimde kalan birşeyler var, birilerini aramam gerek"

Evet, tuhaftı.

Ben de daha az tuhaf değilim ki… Sanırım taşınma / uygun ev bulamama / Beşiktaş’tan gitmek istememe gerinliği beni fazlasıyla yordu.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba

'hayırdır inşallah'
değişik bir rüya ,içinde bulunduğun sıkıntıları görmüşsün bence ,birde bendede oluyo o rüya içinde rüyada olduğunu bilmek ve ben rüya görüyorum demek yada rüya içinde rüyamı oluyo o :))
sağlığın yerindedir inşallah geç haber alıyoruz senden iyi günler dilerim ...

berfin
berfin

---OPTiO--- dedi ki...

hayirdir insallah :)...bence araman gereken hicbisey olmadigini gösteriyo bu rüya..yani güzel olan herseye sahip oldugunu :)..güzel bi rüya...uykuyla uyaniklik arasinda görülen rüyalarin gercege en yakin oldugu söylenir..iyi günler