Buyrun, ben

Buyrun, ben

9 Temmuz 2006

Yatak kapasitemiz kendini aştı

Berlin'de yaşayan kuzenler ve arkadaşları bizde şu anda.. İki kişilik açılır kanepesi ve bir açılmaz kanepesi dışında misafir yatağı olmayan ben, gönüller bir olunca yatak kapasitesinin hiç önemli olmadığını, üç kişilik yatakla on (10) kişi misafir edilebileceğini, hiç de sorun olmayacağını ve çok iyi vakit geçirilebileceğini ispatlamış bulunuyorum.
Ama mesela evdeki tüm sandalyeleri birleştirdiğimizde dahi yemek masasına sığamadıık! Biz de yakışıklı gençleri masadan sehpaya atarak çözdük bu sorunu..

Şimdi boğaza kahvaltıya gideceğiz.. Annemlere arabayı almaya gidiyoruz. Umarım iyi ağırlayabilirim misafirlerimi.

Laf aramızda iyi br ev hanımı sayılmam da :)

9 yorum:

matilda dedi ki...

aslında öylesi daha güzel oluyor,ananemlerin eve cümbür cemaat (kuzenler,arkadaşlar..) dolup..herkes kıvrıldığı yerde uyuduğu zamanları hatırlıyorum..ki zaten uyunmaz öyle zamanlarda sabaha kadar muhabbet edilir..uyumak istiyen bi battaniye serip uyuyuverir olur biter..
hatırlıyorum ve üzülüyorum..çünkü herkesin bi yol seçip uzaklaşmadığı kendi hayatını kurmadığı dönemlerdi..şimdi hiçbirinin imkanı yok..herşey zamanında güzeldi..

cenebaz dedi ki...

Maksat gönüller bir olsun. Yemekmiş,yatakmış bahane. Ben de çok severim sevdiklerimle cümbür cemaat yaşamayı. Kısmetse ay sonunda kardeşim,eşi,yeğenim yazlığa gelecek. Annemi,babamı ve teyzemi de alıp biz de 15 gün bööle olucaz. 4 gözle bekliyorum o günleri.

gazel vakti dedi ki...

Ay tam burasının açılmasını beklerken çeneba yazmış gönüller bir olsun diye.Greçek muhabbette zaten ne yemek aranır nede yatak.Banada kısmet etsin böyle şen şakrak misafirler.

Adsız dedi ki...

merhaba


benim belitmek istediğim bişey var misafir güzeldir eğleniriz muhabbet boldur,yenilir içilir,ama komşularda düşünülmelidir:)ben dün yaşadımda bütün gün yan komşumun misafirlerinin onların çoçuklarının şen kahkalarıyla ev inledi:)artı yeni temizlik yapmıştım pencereler açık bi duman bi koku yemiş kadar olduk mangalıda:)
yani anlatabildim mi durumu bilemiyorum:)karşılıklı saygı şart diyorum

iyi haftlar dilerim...

berfin

he

CaDı dedi ki...

Çook güzel, bende özlemişim yatılı misafirleri! Yatağa dikey değil de yatay olarak yatınca kapasite artıyor dimi:)) Gerçi ayaklar yere sarkabiliyor ama herşeye değer!

tipitip dedi ki...

Gelen kişileri seviyorsan, yani misafir keyifliyse, bence çok eğlenceli olabilir...Eminim en iyi şekilde ağırlarsın. Kolay gelsin.

mom dedi ki...

ay ne gusel kalabaligi cok severim, beraber olmaniz bile cok gusel ev hanimligini gormemislerdir bence:)

Annelog Atölye dedi ki...

Bir arkadaşım misafiri eşya değil evsahibi ağırlar demişti. Güleryüz yetiyor işte.

hayal dedi ki...

matilda, evet biz de çocukken anneannemlerde (canım benim Allah rahmet eylesin) kuzenler teyzeler hep beraber unutulmaz günler geçirirdik
potansiyel, evet çok güzel :)
cenebaz, gazel vakti, hakikaten gönüller bir olunca yatak da yemek de aranmadı
berfin, kebap konusunda tamamen haklısın
cadı, bazen hastanede yatak olmadığı halde illaki yatmak isteyen hastalar için düşünüyorum ben de bunu :) aynı yatağa beş hasta hahaha
tipitip, mom, annelog, sanırım ben de biraz hile yaptım, kayınvalidemin yaptığı sarma ve içli köfteleri ben yaptım dedim, böylece yemek konusunu çözdük :))
bu sahtekarlık sayılır mı sizce ?:)